Om Malerinfo.dk

Malerinfo.dk formidler maleropgaver mellem forbruger og virksomhed indenfor privat og erhverv. Opgaverne varierer i størrelse og kompleksitet og er primært for private forbrugere, men erhvervsdrivende kan også med fordel gøre brug af servicen. Så har du brug for et par gode råd, et uforpligtende tilbud eller et overblik over markedet, så kan Malerinfo.dk hjælpe dig på rette spor.

Malerinfo.dk sørger for at tilknytte forbrugeren til relevante fageksperter. Forbrugere der ønsker en opgave udført, kan med fordel bruge Malerinfo.dk. Indenfor en arbejdsdag vil forbrugeren modtage nogle uforpligtende tilbud – helt gratis.

Malerinfo.dk kræver betaling fra virksomhedens side for at få lov at byde på en opgave. Idet virksomheder får adgang til en større kundebase, er det vores erfaring at dette beløb er godt givet ud. Herudover sikrer betalingen at tilbuddene er seriøse og kvalificerede. Ønsker du at læse en vejledning til hvordan du nemmest opnår en billig maler, så læs mere her.

Eftersom virksomhederne ved at de konkurrerer mod hinanden, garanterer vi at de giver et tilbud med et acceptabelt prisniveau.

Overordnet kan man sige at Malerinfo.dk sikrer fordele for alle involverede parter. Som forbruger er du sikret relevante og uforpligtende tilbud på en nem og tidsbesparende måde. Som virksomhed/flyttefirma får du adgang til flere kunder med konkrete behov.

Hos Malerinfo.dk bestræber vi os ydermere på at levere den bedste service som muligt. Dette gøres bl.a. ved at følge op på kundetilfredshed i forhold til den udførte opgave, så vi sikrer at alle virksomheder lever op til deres aftale og udfører en god service.

På denne måde sikrer vi hos Malerinfo.dk kvalitet, relevans og troværdighed overfor alle vores kunder.

Comments are closed.